Foredrag – Lev dit liv i glæde!

Fra bekymring og utilfredshed til balance og overskud

Et foredrag til dig der mangler energi og power

 

Er du tit usikker, deprimeret, utilfreds, irriteret eller stresset?
Har du svært ved at opnå, det du ønsker dig af livet?

Få inspiration fra et alsidigt foredrag, hvor du får kendskab til mange forskellige, lettilgængelige redskaber, der nemt kan anvendes i din egen hverdag.
Få den seneste forskning om det der skal til for at give din hjerne, din krop og din psyke et skud glædeshormon og masser af energi!

Hvordan skal dit liv være?
Hvis du handler som du plejer, sker der det, der plejer!
Hvis du ønsker forandring, så gør noget nyt!
Få boosted dit overskud og din livsglæde,
og skab nye muligheder for at få det liv du ønsker.

I foredraget vil du høre om:

Dit tankemønster – andre måder at tænke på, der bryder et negativt mindset og bevarer den positive indstilling. Desuden vil det medvirke til at gøre dig mere accepterende og rummelig over for dig selv og dine omgivelser
Aktiviteter der skaber glæde og energi – direkte indvirkning på hjerne og krop, så du bliver mere skarp og får mere energi og velvære.
Mindfulness og meditativ fordybelse – meditationer og åndedrætsøvelser som bringer dig fordybelse, ro og nærvær og desuden forstærker din mentale evne ift. koncentration og effektivitet.
Gennemslagskraft – boost din udstråling og bliv tydelig i din tale og fremtoning, når du ved præcis, hvordan du skal udtrykke dig, kan du bedre skabe gode relationer, og desuden opnå det du ønsker.
Hjertekohærens – skab dyb indre fred og balance, selv når alt omkring dig er kaos med denne form for koordination mellem hjerte og hjerne.
Bevidsthedsøvelser – udvid din selvindsigt og skab motivation og klarhed over muligheder, du ikke før har haft øje for, så du kan håndtere forhindringer på vej mod realisering af dine drømme.
Visualisering – udnyt din hjernes potentiale til at tiltrække det du ønsker.
Power øvelser – fysiske ressourcegivende øvelser der skaber overskud og balance.

Fra fokus på umuligheder til fokus på muligheder
fordi:
det du fokuserer på vokser!

 

Hvis du er interesseret i at vide, hvornår jeg afholder dette foredrag igen, så ring til mig på:40583914 eller skriv på e-mail:mette.turms@gmail.com.