Stresscoaching

Koncentrations besvær og manglende energi – hukommelses problemer -en følelse af ikke at kunne klare det du plejer – fysiske problemer som søvnbesvær, ondt i hovedet, maven el. lign . – vanskeligt ved at fastholde dine mål i livet – vanskeligt ved samværet med andre mennesker.

Kan du genkende noget af dette?
Ønsker du din livsglæde og dit overskud tilbage?
Vil du gerne genfinde de sjove oplevelser i livet ?

Så kan du via min stresscoaching få:

overblik – indsigt – nye redskaber – genoprettet din fysiske,psykiske og mentale balance.

Stresscoaching er en ressource opbyggende metode, som først og fremmest fokuserer på at genopbygge kroppens og hjernens eget naturlige system. Jeg arbejder derfor både med samtale og med din krop.

Stresscoaching kan omhandle:

  • information om hvad der skaber stress og kendskab til symptomerne på stress
  • generelle  redskaber ift. stress håndtering
  • samtaler med udgangspunkt i din personlige aktuelle situation
  • kropsbehandling der blidt og roligt frigører stress hormoner og spændinger i kroppen
  • stress frigørende massage
  • Mindfulness øvelser og åndedræts træning der dæmper stress
  • stress forløsende fysiske øvelser som du nemt selv kan lave hjemme
  • kostvejledning ift. hvad der afhjælper et stresset nervesystem

Du vælger selv, om du udelukkende ønsker stresscoaching med udgangspunkt i samtalen, eller om du også vil afprøve nogle af de andre tilbud.

Samtalerne i stresscoaching forløbet tager udgangspunkt i dine personlige problematikker, og da du får både selv indsigt og nye konkrete coopings metoder, kan du bedre håndtere vanskelige og udfordrende situationer.
Du undgår derved stress og får i stedet overskud, balance og livsglæde.

Via stresscoaching får du kendskab til fysiske som psykiske og mentale stress håndterings metoder, der er tilpasset netop din aktuelle situation – tilsammen giver dette nye muligheder for at kunne være intenst til stede i livet, og sikrer effektiv præstation samt det at kunne slappe af og bare nyde livet.

Stress mappe:

Hvis du ønsker det, får du udleveret en mappe med den omfattende viden og erfaring, jeg har samlet gennem flere år som stresscoach.
Mappen omhandler alle de mange forskellige metoder, man kan benytte for at forebygge og reducere stress, og sikrer dig, at du bedre kan huske og fastholde de hensigtsmæssige måder at håndtere dit eget liv på, som du opnår indsigt i via stress forløbet.

Stress mappen indeholder uddybende beskrivelser af nedenstående emner.
Du får ikke nødvendigvis alle emner gennemgået i forløbet,hvis det ikke er relevant for dig, men hvis du senere ønsker det,er der mulighed for selv at komme videre ud fra det beskrevne i mappen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.