Klienternes udtalelser

Mette er åben og hjertelig og man får hurtig tillid til hende. Fagligheden er helt i top.
Hun er god til at finde ind til kernen af problemerne, og god til at læse mig, og få mig til at åbne op. Hendes forklaringer er simple og ikke psykolog sprog, men nemme at forstå for menigmand. Mettes fremtoning er rar og behagelig.
Henrik Hartung , Elektriker

 

Tankefeltterapi har åbnet min verden, så jeg kan klare nye udfordringer og oplevelser.
Jeg har ikke turde deltage i arrangementer nye steder.Jeg kunne ikke bevæge mig ude i åbne rum uden angsten lurede, men efter 3 behandlinger med Tankefelt terapi, er angsten pakket væk.
Jeg behøver ikke at tænke på, at jeg skal have min kørestol med. Efter mine behandlinger er både angst og kørestol fortid, hvilket giver mulighed for nye oplevelser.
Det er så vildt ! Nu behøver kørestolen ikke komme med på shopping tur.
Kirsten Houmann, apopleksi ramt

 

Efter et trafikuheld ledte jeg efter en dygtig behandler, der kunne hjælpe med det psykiske traume i forbindelse med uheldet, og jeg var så heldig at finde Mette Turms.
Hun har gennem flere behandlinger med Tankefeltterapi ( også kaldet tapping ) været en fantastisk hjælp.Hun er lydhør og skaber nemt tryghed, og så fanger hun nuancerne og lagene i det sagte, og i samarbejde fandt vi den bedste måde at arbejde på.
Jeg kan oprigtigt og hjerteligt anbefale hende. Hun er professionel til fingerspidserne.
TAK endnu en gang for din hjælp. Det har betydet alverden.
KH Rikke Greve

 

Stress release terapi virker ! Det er det bedste , jeg nogensinde har oplevet !
Det er næsten bedre, end en hel nats søvn, fordi det virkelig giver ro.Det giver faktisk mere hvile end nattesøvnen.
Da jeg kom , kunne jeg ikke mærke mig selv,og jeg oplever så, at jordforbindelsen bliver genoprettet.Det er svært at forklare,jeg føler mig behagelig tung, men samtidig helt let i kroppen.
Jeg glæder mig hver gang, jeg skal over til Mette, for det er rart at dele med hende,jeg behøver ikke at forklare mine stress symptomer, for Mette VED , hvordan det er, og ved hvad det handler om.Det er en ret stor befrielse.
Ulla