Klienternes udtalelser

Mette er åben og hjertelig og man får hurtig tillid til hende. Fagligheden er helt i top. Hun er god til at finde ind til kernen af problemerne, og god til at læse mig, og få mig til at åbne op. Hendes forklaringer er simple og ikke psykolog sprog, men nemme at forstå for menigmand. Mettes fremtoning er rar og behagelig.
Henrik Hartung
Elektriker

Hos Mette får jeg reflekteret og arbejdet mig gennem den store sorg, angst, uro og stress som min skilsmisse førte med sig. Jeg vil være ærlig at sige, at jeg har haft dage, hvor angsten og uroen har været så omfattende, at det har forhindret mig i at sove om om natten og hvor jeg ikke kunne gå på arbejde.
Men efter jeg er startet hos Mette har jeg fået styr på angsten, så den ikke længere tager over og styrer mig, og jeg kan passe mit arbejde.

Mette har en meget høj faglighed kombineret med stor empati, nærvær og forståelse som giver ro og tillid.
Jeg får løbende konkrete værktøjer og metoder til, hvordan jeg skal håndtere og bearbejde de mange svære følelser, til at være mere selvkærlig og til at forstå, hvad det er jeg mærker og til at lytte til mig selv.

Hver gang jeg har været hos Mette føler jeg mig let i kroppen og hovedet, og fyldt med god energi og tillid til, at alt nok skal gå.
Jeg fortsætter derfor hos Mette, fordi jeg nu er på rette vej, fordi det gør mig stærkere og klogere på mig selv, og fordi jeg simpelthen får det bedre af at komme hos Mette.
L.

 

Stress touching virker ! Det er det bedste , jeg nogensinde har oplevet !
Det er næsten bedre, end en hel nats søvn, fordi det virkelig giver ro.Det giver faktisk mere hvile end nattesøvnen.
Da jeg kom , kunne jeg ikke mærke mig selv,og jeg oplever så, at jordforbindelsen bliver genoprettet.Det er svært at forklare,jeg føler mig behagelig tung, men samtidig helt let i kroppen.
Jeg glæder mig hver gang, jeg skal over til Mette, for det er rart at dele med hende,jeg behøver ikke at forklare mine stress symptomer, for Mette VED , hvordan det er, og ved hvad det handler om.Det er en ret stor befrielse.
Ulla