Tankefeltterapi

En unik metode du selv kan lære.

Tankefeltterapi er en effektiv og unik metode, der kombinerer aktivering af kroppens energibaner med traditionel samtaleterapi, og dermed sammenkæder tankerne og følelserne med kroppen.

Tankefeltterapi virker gennem stimulation af meridianbanerne, ikke med nåle eller massage, men derimod vha. en blid banken med fingrene på de aktuelle punkter på kroppen.
Terapien er en behandling der hurtig lindrer og ofte kurerer følelsesmæssigt og fysisk ubehag, såsom fobier ,stress, traumer, angsttilstande, allergier, afhængighed , hovedpine m.m.

Meridianbanerne blev opdaget for mange år siden, og har herefter dannet grundlag for kinesisk medicin såsom akupunktur,zoneterapi og kinesiologi.Meridianbanerne er videnskabeligt bevist, og kan måles i elektriske impulser eller ses vha. radioaktiv vædske.

Fordelen ved Tankefeltterapi er ift. traditionel terapi, at man her nogle gange kommer frem til en dyb forståelse af problemet og dets årsager, men ofte forsvinder de irrationelle følelser, som f.eks angst, alligevel ikke.Ubehaget er nemlig lagret i kroppens nervesystem, som en ubevidst refleks der dukker op igen og igen og det skal derfor også bearbejdes kropsligt.
Det kan være nødvendigt , at sammenkæde krop, tanke og følelse, for at få et varigt resultat i terapeutisk sammenhæng.

Når man vælger et forløb med Tankefeltterapi betyder det, at man selv lære at bruge teknikken samtidig med at man får behandlinger, således at man på mange områder bliver i stand til at bruge teknikken selv derhjemme.

Små ændringer kan give store fremskridt

Læs mere:
Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden. Lars Mygind , Hanne Heilesen
Din intelligente krop.Susanne Billander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.