Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en effektiv metode, du nemt kan lære selv

Tankefeltterapi behandling er til dig, der har brug for en simpel og dybdegående metode, der altid er lige ved hånden og kan afhjælpe mange forskellige problematikker

Tankefeltterapi er en effektiv og unik metode, der kombinerer aktivering af kroppens energibaner med traditionel samtaleterapi, og dermed sammenkæder tankerne og følelserne med kroppen.

 

Behandling med Tankefeltterapi er en blid metode der arbejder med de dybe reaktioner i kroppen

Tankefeltterapi virker gennem stimulation af meridianbanerne, ikke med nåle eller massage, men derimod vha. en blid banken med fingrene på de aktuelle punkter på kroppen.

Terapien er en behandling der hurtig lindrer og ofte kurerer følelsesmæssigt og fysisk ubehag, såsom fobier ,stress, traumer, angsttilstande, allergier, afhængighed , hovedpine m.m.

Meridianbanerne blev opdaget for mange år siden, og har herefter dannet grundlag for kinesisk medicin såsom akupunktur, zoneterapi og kinesiologi. Meridianbanerne er videnskabeligt bevist, og kan måles i elektriske impulser eller ses vha. radioaktiv væske.

Tankefeltterapi minder meget om hypnose, fordelen ved Tankefeltterapi er bare, at du selv kan lære at bruge det, hvilket du jo ikke kan med hypnose eller hypnoterapi.

Du kommer ned i et dybere lag i bevidstheden, og her har du langt større mulighed for at ændre uhensigtsmæssige tanker eller handlemønstre, end ved udelukkende at benytte samtaleterapi, hvor du her kun påvirker hjernen på det kognitive niveau, som ikke ligger lige så dybt.

 

“Tankefeltterapi har åbnet min verden, så jeg kan klare nye udfordringer og oplevelser.
Jeg har ikke turde deltage i arrangementer nye steder.Jeg kunne ikke bevæge mig ude i åbne rum uden angsten lurede, men efter 3 behandlinger med Tankefelt terapi, er angsten pakket væk.
Jeg behøver ikke at tænke på, at jeg skal have min kørestol med. Efter mine behandlinger er både angst og kørestol fortid, hvilket giver mulighed for nye oplevelser.
Det er så vildt ! Nu behøver kørestolen ikke komme med på shopping tur.”

–  Kirsten Houmann

 

Behandling med tankefeltterapi af professionel behandler

Uddannelsen som tankefeltterapeut er forholdsvis kortvarig. Det er derfor nødvendigt, at man udover denne uddannelse også har en længevarende psykoterapeut uddannelse som fundament. Da jeg også er uddannet psykoterapeut og traumeterapeut, har jeg en stor viden og erfaring i forhold til psykologiske sammenhænge, og er derved bedre i stand til at håndtere, de følelser og reaktioner der opstår, når jeg behandler med tankefeltterapi.

Jeg kan derfor give dig en behandling, der er mere dybdegående, end hvis jeg udelukkende var tankefeltterapeut.

Du kan læse mere her, om de forskellige uddannelser og kurser jeg har udover uddannelsen som tankefeltterapeut.

 

Tankefeltterapi er en metode, der sikrer varige ændringer

Fordelen ved Tankefeltterapi er ift. traditionel terapi, at man her nogle gange kommer frem til en dyb forståelse af problemet og dets årsager, men ofte forsvinder de irrationelle følelser, som f.eks angst, alligevel ikke. Ubehaget er nemlig lagret i kroppens nervesystem, som en ubevidst refleks der dukker op igen og igen og det skal derfor også bearbejdes kropsligt.

Det kan være nødvendigt at sammenkæde krop, tanke og følelse, for at få et varigt resultat i terapeutisk sammenhæng.

 

Du lærer selv at bruge metoden som både forebyggelse og behandling

Når man vælger et forløb med Tankefeltterapi betyder det, at man selv lære at bruge teknikken samtidig med at man får behandlinger, således at man på mange områder bliver i stand til at bruge teknikken selv derhjemme. Det kan dog være en rigtig god ide, at få hjælp til at bearbejde de større og dybere følelser eller traumer af en professionel i første omgang, så er det nemmere, at gå videre med det selv derhjemme.

 

“Efter et trafikuheld ledte jeg efter en dygtig behandler, der kunne hjælpe med det psykiske traume i forbindelse med uheldet, og jeg var så heldig at finde Mette Turms.
Hun har gennem flere behandlinger med Tankefeltterapi ( også kaldet tapping ) været en fantastisk hjælp.Hun er lydhør og skaber nemt tryghed, og så fanger hun nuancerne og lagene i det sagte, og i samarbejde fandt vi den bedste måde at arbejde på.

Jeg kan oprigtigt og hjerteligt anbefale hende. Hun er professionel til fingerspidserne.
TAK endnu en gang for din hjælp. Det har betydet alverden.”

– KH Rikke Greve

Små ændringer kan give store fremskridt!

 

Har du lyst til at høre om Tankefeltterapi, kan være den rette behandling for dig,så kan du ringe til mig på: 40583914 eller skrive til : metteturms@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.