Min arbejdsmetode

Mange metoder – mange muligheder

Jeg arbejder alsidigt og kombinerer de forskellige metoder jeg er uddannet i, så behandlingen  tilgodeser dig bedst muligt.
Jeg har god erfaring med, at underbygge samtaleterapien med nogle af de andre metoder jeg tilbyder,som oftest er selve samtalen dog det der fylder mest i terapien.
I mange tilfælde kan det at inddrage kroppen på forskellig vis, dog være en god og effektiv genvej til kernen af dine problemer og ressourcer, så terapiforløbet bliver mere effektivt og intensivt.
Jeg kan anbefale dig de metoder, jeg mener virker bedst i netop dit tilfælde, og du kan så selv vælge, om du har lyst til at afprøve det, uanset om det er kropsterapi, traumeterapi, Mindfulnessøvelser el.a.
Måske har du bare lyst til at tale med mig, om det du har det svært med, og så er det naturligvis kun det vi gør.

 

Redskaber med hjem

Når man er stresset,bekymret eller forvirret over sin situation i livet, kan det nogle gange være svært at huske og fastholde de emner vi taler om i terapien.
Hvis du ønsker det, får du derfor hos mig enkle og overskuelige beskrivelser med hjem, af nogle de emner vi taler om.Det kan f.eks. dreje sig om : hvordan stress påvirker fysisk og psykisk, eksempler på fysiske øvelser eller Mindfulnessøvelser som kan forbedre din mentale og psykiske balance, coachingsøvelser som motiverer og fastholder din proces eller noget ganske andet som er relevant for netop din videre udvikling.
Hvis du får redskaber med hjem, kan det være nemmere, at være aktiv i eget liv og ikke komme til at føle dig afmægtig og handlingslammet, hvis der opstår problematiske situationer.

 

Trygheden i samtalen mellem dig og mig er helt grundlæggende

Hvis du ikke føler, at du bliver respekteret for lige præcis den du er, lyttet til og forstået, så vil du ikke kunne åbne dig, og nå ind til sagens kerne i forhold til dine problemer og dine behov. Terapiforløbet er en proces, hvor vi sammen får undersøgt de ting i livet du oplever som svære og får udfoldet dit fulde potentiale, så du kan leve det liv du drømmer om.
Vores indbyrdes kontakt som terapeut og klient har stor betydning for dit udviklingsforløb, da dybere ændringsprocesser i personligheden nemmere sker, hvis man oplever accept af den person man er, samt oplever at få en nærværende kontakt.

 

Tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt,og du kan derfor trygt fortælle, hvad du har brug for – det bliver mellem os.

 

Terapi hjemme

I visse tilfælde har nogle klienter ikke mulighed for at komme til mine terapilokaler,det kan f.eks. handle om så stor social angst, så det er svært at benytte offentlig transport ,det kan være angst for biler og busser pga. oplevede trafikulykker eller noget ganske andet. Hvis det er tilfældet så kører jeg mod betaling hjem til klienterne selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.