Kropsterapi

Din krop er en genvej til fornyet livsenergi, mental og psykisk balance 

Når ord ikke er nok, så er kropterapi en effektiv metode for at komme videre, og en metode der forløser de dybeste traumer, der ellers kan blokere for din energi, din balance og din livsglæde.

Oplever du at:

  • Du har talt og talt, om det der plager dig, uden at det rigtigt hjælper
  • Du har uforklarlige spændinger eller smerter
  • Du har svært ved at sætte ord på
  • Du er trist eller angst uden at vide hvorfor
  • Du ved godt, hvorfor din krop opfører sig, som den gør, men du kan ikke få det til at slippe
  • Du har oplevet noget decideret fysisk, som vold, sygdom, fødsel, voldtægt, krigsoplevelser el.a.

Uanset hvilket problem du har, så vil kropsterapi altid være en genvej i din terapeutiske proces, som betyder, at terapien vil være mere fordybende og mere effektiv og hurtig.

 

“Det er det bedste, jeg nogensinde har oplevet !
Det er næsten bedre, end en hel nats søvn, fordi det virkelig giver ro.
Det giver faktisk mere hvile end nattesøvnen.

Da jeg kom, kunne jeg ikke mærke mig selv, og jeg oplever så, at jordforbindelsen bliver genoprettet. Det er svært at forklare, jeg føler mig behagelig tung, men samtidig helt let i kroppen

– Ulla

 

Som kropsterapeut kan jeg hjælpe dig med at finde ind til din kerne.

Vil du høre mere om den form for kropsterapi,  jeg kan tilbyde dig, så ring til mig på:40583914 eller skriv på e-mail:mette.turms@gmail.com.

 

Jeg er uddannet:

  • Biologisk traumeterapeut
  • Stress Release terapeut
  • Tankefeltterapeut
  • Organisk psykoterapeut

Derudover har jeg et utal af kurser, hvoraf mange også omhandler hjernens biokemi og kroppens fysiologi og den sammenhæng der er med psyken. Læs mere om mine kurser.

 

Traumer i krop og sind

Belastninger i livet skaber en spændingstilstand eller choktilstand i kroppen, som almindeligvis forsvinder når belastningerne ophører. Nogle gange sker der dog det, at vores krop reagere, som om den stadig er i fare, indtil vi får frigjort den “fastfrosne” ubehagelige oplevelse.

Kroppens stressresponssystem aktiverer både hjernen, kroppen og sindet, og kroppen har nogle gange brug for hjælp til at genfinde den naturlige balance, da ubalancen ellers forstyrrer din energi, hæmmer bevægeligheden, giver helbredsmæssige problemer og begrænser din evne til at udtrykke dig.

Det er ofte umuligt for et menneske som er i sorg, lider af depression eller på anden måde har problemer, at komme videre, uden at inddrage arbejde med kroppen, da traumer efter belastninger ligger både i krop og sind.

 

Der er mange måder at arbejde med kroppen på

Sammen finder vi den måde, der passer bedst til dig, og den aktuelle situation du befinder dig i.

Som udgangspunkt kan du i kropsterapi lære om åndedrætsteknikker og grounding, da begge dele er vældig gode metoder til at skabe ro og balance, og desuden giver dig en dyb kontakt til din egen indre kerne.

I kropsterapi kan du endvidere arbejde med guidede bioenergetiske øvelser, fysiske øvelser som på forskellige vis, også skaber kontakt og balance i dybere lag i kroppen og sindet.

Endelig kan du via traumeterapi styrke kroppens egen selvhelbredende evne, ved at arbejde med bindevævet i kroppen.

Ligesom dyrenes instinktive måde at frigøre sig fra den fare, der er ophobet i kroppen, kan du benytte bevægelser, der frigiver den ophobede energi.

Når du kommer i kontakt med de dybeste lag i kroppen, vil den automatisk begynde at regulere sig selv, og genfinde en indre balance, som resulterer i at problemer af fysisk eller psykisk art mindskes eller helt forsvinder.

Kroppen er den bedste og mest effektive genvej til kernen af dine problemer og dine ressourcer !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.