Parterapi

Magien mellem jer

Nogen gange tærer hverdagens opgaver, misforståelser og konflikter så meget på kærligheden, så den blegner og følelsen af ensomhed bliver større end følelsen af samhørighed.
Måske bliver det svært, at bevare opmærksomheden for hinanden midt i børn, arbejde og alle mulige andre nødvendige opgaver. Det bliver svært at føle sig set, anerkendt og elsket.
Måske har I haft konkrete oplevelser som f.eks. svigt eller utroskab, der har bevirket at I har mistet tilliden til hinanden.

Bag enhver kritik, ligger et ønske om forståelse og kontakt.

Når parforholdet begynder at knirke, kan man være tilbøjelig til at glemme den oprindelige måde, man var sammen på og kommunikerede med hinanden på. I stedet for at tale ordentligt sammen, reagerer I måske med kritik, bebrejdelser, reserverethed og kulde.
Men bag al kritikken og de uhensigtsmæssige metoder ligger et ønske om en god og respektfuldt kontakt, også selvom det medfører at man bliver enige om, at gå hver til sit.

Parterapi Roskilde, Næstved, Faxe & København - Genskab magien

Få nye handlemuligheder med parterapi.

Uanset om problemerne handler om: kommunikation, nærhed, sexualitet , børn, familien eller andet, så er det altid en fordel, at gøre en fælles indsats for at få afklaret, hvor jeres udfordringer ligger, hvilke metoder der kunne hjælpe jer og hvad der skal til, for at I igen kan føle nærheden mellem jer.

Selvom I skulle vælge at skilles, så er det vigtigt at få afsluttet jeres forhold på en respektfuld måde. Dels vil det sikre jer muligheden for at have en udemærket kontakt efter forholdet, og dels vil det sikre jer mod, at havne i samme problematikker igen. Er de grundlæggende problematiske mønstre ikke blevet afklarede for jer, vil I sandsynligvis havne i tilsvarende problemer igen, for ”nissen flytter jo med”.
Så gør noget ved det nu !

90 % oplever en markant forandring efter EFT parterapi

Forskningen ift. EFT parterapi viser at rigtig mange par på relativ kort tid, med EFT  kan udvikle og forbedre parforholdet.
Hvis I gør en fælles indsats og via parterapi får en bedre forståelse for hinanden, så kan jeres parforhold igen give jer tryghed og glæde.
Fælles samtaler med mig kan sikre jer, at kommunikationen bliver konstruktiv, og at I desuden får mulighed for at se situationen på en anden måde og får redskaber til at komme videre sammen.
Skulle I alligevel vælge at skilles, så er det også vigtigt at få afsluttet jeres forhold på en ordentlig måde aht. jeres videre liv.

Jeg tilbyder parterapi både dag, aften og weekend i Roskilde, Næstved, Faxe & København. Ring eller skriv og få en uforpligtende samtale om problemerne i jeres parforhold.

læs også om mine behandlingstilbud i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.