Mette har altid udvist et kæmpe engagement og stor dygtighed fra start til slut over for alle vores medlemmer, som er blevet ført professionelt og kærligt gennem forløbene. Ikke et eneste ord, som ikke indbefatter rosende ord, har vi oplevet gennem alle de år, Mette har undervist hos os.
Vi er særdeles tilfredse med Mettes undervisning og værdsætter hende som person.
Mette har undervist vores medlemmer – så vidt jeg kan tælle tilbage er det 10 år i bl. a. : ” Stresshåndtering og Mindfulness”, ” Selvudvikling”     og ” Kommunikation og konflikthåndtering”.
Da vi modtager skriftlige evalueringer, kan vi se, at der altid er sat kryds i ” Særdeles godt ” til spørgsmålet : ” Hvad synes du om underviserens pædagogiske – og faglige niveau.
Vi kan også her nævne nogle af vores medlemmers udtalelse:
” Rigtig god og nærværende underviser”  ” Er meget kompetent og behageligt”  ” kurset var en stor øjenåbner – alle os stressede fik stor omsorg fra underviser”  Mettes stemme er bare helt særlig rar”  Virkelig god, kompetent og empatisk underviser”  ” Super god underviser”  ” Fantastisk dygtig og meget behagelig underviser”  ” Nu er det 3. gang, jeg er på kursus med Mette som underviser, og det er så godt hver eneste gang”

Og sådan kunne vi blive ved med roser. Ikke et eneste ord, som ikke indbefatter rosende ord, har vi oplevet gennem alle de år, Mette har undervist hos os. Så hermed de bedste anbefalinger herfra.
HK Sjællands Uddannelsesteam Susanne Rowney Thorsen og Benedicte Drejer